Calaixos de bainy

Calaixos o portes? La solució eficient per als teus mobles a mida

A LOOK ESPAIS, amb més de 35 anys d’experiència en la fabricació de mobiliari a mida per a cuines, banys i vestidors, ens esforcem per oferir solucions personalitzades i funcionals per a cadascun dels nostres clients.

Un dels dilemes més comuns en l’elecció del mobiliari és si utilitzar calaixos o portes en els mobles baixos i columnes rebostes. A LOOK ESPAIS, ens inclinem per la instal·lació de calaixos de gran capacitat, ja que ofereixen nombrosos avantatges davant de les portes convencionals.

En el cas de les cuines, els calaixos permeten una major organització i accessibilitat als utensilis de cuina i el menjar. A més, en ser de gran capacitat, es poden emmagatzemar grans objectes com olles i paelles sense haver d’apilar-los a les lleixes, cosa que redueix el risc de danyar-los o que caiguin. També és més fàcil de trobar els objectes als calaixos, ja que es poden organitzar de forma més clara i ordenada, aconseguint d’una sola ullada, veure tot el que contenen.

Als banys, els calaixos permeten organitzar els productes d’higiene i cura personal de forma més eficient, evitant l’acumulació d’objectes als prestatges i armaris amb portes. A més, els calaixos amb separadors permeten una millor organització i fàcil accés als productes, cosa que fa que el procés de neteja sigui més còmode.

Als vestidors, els calaixos i lleixes extraïbles permeten organitzar la roba, sabates i accessoris de forma més eficient, evitant l’acumulació d’objectes. A més, els calaixos amb separadors permeten una millor organització i fàcil accés als productes, cosa que fa que el procés de vestir-se sigui més còmode.

A LOOK ESPAIS només utilitzem ferramentes de la millor qualitat, treballant amb la marca austríaca BLUM, una de les millors a nivell mundial. Això garanteix que els nostres calaixos siguin resistents, duradors i fàcils de fer servir. A més, hi ha infinitat d’accessoris per als calaixos, com coberters, tallador de paper film i alumini, separadors per a olles i paelles, accessoris botellers, verdulers i molts més, cosa que augmenta la seva versatilitat i funcionalitat.


Per tot això, a LOOK ESPAIS ens inclinem per la utilització de calaixos en la nostra fabricació de mobiliari a mida per a cuines, banys i vestidors. Si estàs pensant en renovar els teus espais, no dubtis en contactar amb nosaltres i t’oferirem la solució més personalitzada i adaptada a les teves necessitats.

Vols gaudir de tots els avantatges que ofereixen els calaixos de gran capacitat a la teva cuina, bany o vestidor? Contacta’ns avui a LOOK ESPAIS i descobreix com podem transformar els teus espais amb solucions personalitzades i funcionals!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt